Dumlupınar İlkokulu

Vizyon: Bulunduğu bölgede eğitsel,sosyal vb. açıdan model olmak ve daha fazla talep edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Bilgili ,kültürlü,Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında 21. yüzyılın aydın, üretken,çevresine ,doğaya ve insanlığa saygılı lider birey yetiştirmektir.

Isınma: Kalorifer(Doğalgaz)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz ETwinning kapsamında projelere katılım sağlamakta olup kalite etiketi bulunmaktadır.

WEB - https://dumlupinarilkokulu29.meb.k12.tr

Adres - HASANBEY MAH. METEOROLOJİ SK. GÜMÜŞHANE DUMLUPINAR ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 2B MERKEZ / GÜMÜŞHANE

Öğretim Şekli :Örgün

Yerleşim Yeri - Hasan Bey Mah. Daltaban Semti Gümüşhane Devlet Hastanesi Yanı Merkez/Gümüşhane

Ulaşım Trabzon-Erzurum Anayoluna 30 metre mesafede olup Belediye ve Özel dolmuş hatlarına yakın mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezindedir.